Titel:
Catch and Release
Kategori:
Drama
Längd:
1:46
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2013-05-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Catch and Release:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Catch and Release

Catch and Release (2006)

Efter att hennes fästman avlidit, flyttar Gray (Jennifer Garner) in till sin bortgångne livskamrats bästa vänner. Medan Sam och Dennis gör sitt bästa för att muntra upp henne, verkar inte Fritz (Timothy Olyphant) bry sig nämnvärt. Men när Gray lyckas bryta igenom Fritz försvar upptäcker hon varför hennes fästman haft så höga tankar om honom. I takt med att de spenderar mer och mer tid tillsammans, upptäcker Gray att hennes dröm om äkta kärlek inte dött tillsammans med fästmannen. Men när ett par oväntade gäster dyker upp, kommer kärleken från hennes nya vänner att sättas på prov och Gray får lära sig att livet kan vara trassligt, men att kärleken kan vara ännu trassligare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Catch and Release
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Catch and Release"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar