Titel:
Good Luck Chuck
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-05-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Good Luck Chuck:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Good Luck Chuck

Good Luck Chuck (2007)

Dömd till att tumla runt i sänghalmen med nya, vackra kvinnor varje natt? Det måste vara den bästa förbannelsen någonsin! Varenda singelkvinna i stan står på kö utanför Charlie Logans sovrumsdörr. Förbannelsen som vilar över Charlie gör att de efter en natt med honom garanterat kommer att möta sitt livs kärlek. Han är helt enkelt en inkörsport till ett perfekt liv! Men när Charlie blir förälskad i den vackra Cam får han uppleva "förbannelsens" baksida. Nu måste han hålla sig ifrån kvinnan han vill ha för att inte förlora henne för alltid. Kommer Charlie äntligen att ha tur i kärlek?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Good Luck Chuck
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Good Luck Chuck"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar