Titel:
Fruar och äkta män
Originaltitel:
Husbands and Wives
Kategori:
Drama
Längd:
1:43
Utgivningsår:
1992
Publicerad:
2013-05-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Fruar och äkta män:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fruar och äkta män

Fruar och äkta män (1992)

Husbands and Wives

Woody Allens kritikerrosade komedi är en vansinnig äktenskapsversion av "Hela havet stormar". Två New York-par tittar närmare på sina äktenskap... och kommer på att de skulle vilja ha något annat. Woody Allen och Mia Farrow spelar ett etablerat par vars äktenskap börjar knaka och rasera när deras bästa vänner, spelade av Sydney Pollack och Judy Davis, meddelar att de ska separera. De hittar snabbt yngre, sexigare älskare och kan återigen njuta av passionen. Men den lurande bitterheten och oväntade svartsjukan sticker plötsligt fram sitt tryne och kulminerar i en uppvisning av bister humor med fullständigt oförutsägbara återföreningar. Fruar och äkta män är en regimässig kraftprestation och en tragikomisk kärleksförklaring från en amerikansk mästare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fruar och äkta män
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fruar och äkta män"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar