Titel:
Kung Fu Hustle
Kategori:
Action
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2013-05-08
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Kung Fu Hustle:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kung Fu Hustle

Kung Fu Hustle (2004)

Fantastisk action och galna karaktärer slåss om uppmärksamheten i allt från fantasifulla kung fu-uppgörelser till danssekvenser med gangsters i kostym - du har aldrig sett något liknande! Sing (Stephen Chow) försöker desperat bli medlem i Yxgänget som bestämmer i staden. Han hamnar av misstag i ett slumkvarter som styrs av excentriska hyresvärdar som visar sig vara förklädda kung fumästare. Sings handlingar leder till att Yxgänget och slummens härskare hamnar i en strid på liv och död. Bara en av sidorna kan vinna och en hjälte kommer att framstå som den största kung fu-mästaren någonsin.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kung Fu Hustle
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kung Fu Hustle"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar