Titel:
I Give It a Year
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2013-11-25
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera I Give It a Year:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I Give It a Year

I Give It a Year (2013)

Nat (Rose Byrne) och Josh (Rafe Spell) blir blixtförälskade på en fest och trots alla sina olikheter slår de till med ett drömbröllop, bara sju månader senare. Nat är en doer som klättrat snabbt på karriärstegen medan Josh stretar på som romanförfattare. Ingen, inte ens deras egna familjer, vänner eller prästen, tror dock att äktenskapet kommer hålla. Mycket riktigt dröjer det inte länge förrän förhållandet ställs på prov. Josh återser sin gamla kärlek Chloe (Anna Faris), som egentligen matchar honom mycket bättre än hans nyblivna fru. Nats affärskontakt, Guy (Simon Baker), är å andra sidan allt som inte Josh är, driven, charmig, sexig - och fast besluten att förföra Nat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I Give It a Year
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I Give It a Year"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar