Titel:
Den siste actionhjälten
Originaltitel:
Last Action Hero
Kategori:
Action
Längd:
2:05
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2013-05-31
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Den siste actionhjälten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den siste actionhjälten

Den siste actionhjälten (1993)

Last Action Hero

Jack Slater är Los Angeles häftigaste polis. Han slår stenhårt, skjuter blixt-snabbt och existerar bara på film. Men det bryr sig 13-årige Danny inte om, Jack är hans stora idol. Biografmaskinisten Nick låter Danny få en unik förhandspremiär på den nya filmen med Jack Slater. Ensam i salongen hänförs han av Jacks hjältemod. Men plötsligt händer något märkligt. Plötsligt sitter han i baksätet på Jacks bil mitt under en vansinnig biljakt! Ondskefulla brottslingar, öronbedövande explosioner, vinande kulor, nu är allt på riktigt. Sida vid sida med sin idol upplever Danny sitt livs äventyr. Danny älskar spänningen men kommer han att återvända till sin egen värld med livet i behåll?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den siste actionhjälten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den siste actionhjälten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar