Titel:
Ensam ung kvinna söker...igen
Originaltitel:
Single White Female 2
Kategori:
Thriller
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2013-05-31
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Ensam ung kvinna söker...igen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ensam ung kvinna söker...igen

Ensam ung kvinna söker...igen (2005)

Single White Female 2

När Holly Parker (Kristen Miller) flyttar in i sin nya lägenhet tycker hon sig ha funnit den perfekta rumskamraten: Tess Kositch (Allison Lange), en snäll och blyg ung kvinna som desperat vill bli hennes vän. Men under Tess blyga yttre gömmer sig en mördare, en kvinna som tycker att livets goda består i att ta livet av en vän i nöd. Och Holly har verkligen haft det svårt den sista tiden, med otrogen pojkvän och en arbetskollega som förhindrar hennes chanser till befordran. Men Holly behöver inte oroa sig. Tess kommer att ta hand om henne. För Holly är hennes vän. Och för en mördare som Tess finns ingen större tillfredsställelse än att befria sina vänner från smärta.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ensam ung kvinna söker...igen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ensam ung kvinna söker...igen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar