Titel:
En sång för Marion
Originaltitel:
Song for Marion
Kategori:
Drama
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-11-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera En sång för Marion:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En sång för Marion

En sång för Marion (2012)

Song for Marion

Den buttre, men kärleksfulle, Arthur (Terrence Stamp) delar inte sin fru Marions (Vanessa Redgrave) passion för sång och uppträdande. Medan hon sjunger med glädje i den lokala pensionärskören som leds av den unga och okonventionella Elizabeth (Gemma Arterton) föredrar Arthur att dra sig undan och klaga över hur pinsamt det hela är. Han har svårt att förlika sig med pensionärer som sjunger heavy metal och dansar robotdans. En dag händer det som inte får ske, Marion blir svårt sjuk, och Arthur "tvingas" ta hennes plats i kören. Ett beslut som kommer att ändra Arthurs syn på livet och sin omgivning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En sång för Marion
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En sång för Marion"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar