Titel:
Pentathlon
Kategori:
Action
Längd:
1:36
Utgivningsår:
1994
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Pentathlon:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pentathlon

Pentathlon (1994)

Under stor dramatik hoppar nyblivne guldmedaljören Erich Bogar av det östtyska laget i modern femkamp vid OS 1984, och söker politisk asyl i USA. Han hoppas på ett bättre liv undan de Stasi-agenter som följde varje steg han tog. Men det blir inte alls som han tänkt sig. Flera år senare är före detta Stasi fortfarande på jakt efter Erich, trots att Berlinmuren fallit och Öst- och Västtyskland återförenats. De tänker utkräva sin hämnd. En kväll ringer Erichs far och förklarar att han blivit hotad till livet. "Dom" är tillbaka, och tänker ta Erich till varje pris. Om inte ska hans familj få betala med sina liv för hans flykt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Pentathlon
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Pentathlon"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar