Titel:
Ensam men stark
Originaltitel:
A Force of One
Kategori:
Action
Längd:
1:27
Utgivningsår:
1979
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Ensam men stark:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ensam men stark

Ensam men stark (1979)

A Force of One

Varje år omsätter knarkhandeln i USA flera miljarder dollar. Nu är narkotikaroteln på väg att göra ett av sina allra största beslag, då en lönnmördare plötsligt slår till. Inga vapen tycks hjälpa mot hans blixtsnabba karateattacker. En efter en elimineras spanarna. Desperat söker polisen hjälp hos Matt Logan, Vietnamveteran och sexfaldig karatemästare. Hittills obesegrad. Logan är till en början ovillig, men när hans son mördas finns inte längre några spärrar. I en rasande urladdning möts de två karatemästarna. Båda har de exakt samma kunskaper i dödandets konst. Men Logan äger det allra farligaste vapnet - sitt ursinne.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ensam men stark
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ensam men stark"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar