Titel:
Johnson County Wars - Del 1
Originaltitel:
Johnson County Wars - Part 1
Kategori:
Western
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Johnson County Wars - Del 1:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johnson County Wars - Del 1

Johnson County Wars - Del 1 (2002)

Johnson County Wars - Part 1

Året är 1891. Wyoming har nyligen blivit en självständig stat och allt fler nybyggare flyttar in på prärien - och därmed in på de gräsmarker där hjordarna tidigare betat fritt. En konflikt mellan boskapsägare och nybyggare trappas upp och de tre bröderna Cain, Harry och Dale hamnar mitt i striden. Boskapsägarna kallar sig själva "Cheyenne Social Club" och har stöd från Lord Peter, en engelsk adelsman med stora markegendomar. De anlitar revolvermannen Hunt Lawton att agera "sheriff". Han får order om att driva nybyggarna på flykt genom att sätta skräck i grannskapet. Men de tre bröderna har alla starka skäl att inte fly.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johnson County Wars - Del 1
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johnson County Wars - Del 1"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar