Titel:
Coward of the County
Kategori:
Drama
Längd:
1:31
Utgivningsår:
1981
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Coward of the County:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Coward of the County

Coward of the County (1981)

För att uppfylla sin fars sista vilja på dödsbädden lovar 10-årige Tommy (Fredric Lehne) att undvika våld och "vända andra kinden till". Men när andra världskriget bryter ut några år senare sätts han på svåra prov - och blir känd som "countyts fegis" i hans hemstad i den amerikanska södern. Efter faderns död tas Tommy omhand av sin farbror Matthew (Kenny Rogers), en lokal predikant och skogshuggare som försöker vara en god förebild trots ständiga frestelser. Tommys löfte gör att han till skillnad från de flesta andra män inte anmäler sig frivillig till militären. Men han jobbar hårt och blir så småningom förälskad i en vacker flicka vid namn Becky (Largo Woodruff). Hon har avspisat Jimmy Joe Gatlin (William Schreiner), en lokal bråkmakare som blivit värvad till armén. När Jimmy Joe återvänder från grundutbildningen får han reda på att Becky förlovat sig med Tommy. Han blir rasande och misshandlar Becky - och Tommy tvingas välja mellan att hålla löftet till sin far eller att hämnas brottet som begåtts mot hans hjärtevän.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Coward of the County
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Coward of the County"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar