Titel:
George and the Dragon
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera George and the Dragon:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

George and the Dragon

George and the Dragon (2004)

Det första korståget för att befria det "heliga landet" har nått vägs ände. Mängder av härjade riddare, väpnare, legosoldater och präster vänder hemåt genom ett förändrat Europa. George är en stilig brittisk riddare som är bedrövad över den fasansfulla blods-utgjutelse han sett i Palestina - och som nu vill lägga svärdet på hyllan och dra sig tillbaka. Väl tillbaka i England drar George norrut efter att ha hört att jorden är bördig i norr, att trakten är glest befolkad och att en godhjärtad kung vid namn Edgaar härskar där. När han kommer fram till kung Edgaar är denne i ett miserabelt skick, sedan hans vackra dotter Lunna försvunnit. Med en liten jordplätt av kungens domäner som betalning går George med på att leta efter prinsessan Lunna, och ger sig av tillsammans med Edgaars trogne tjänare Elmendorf. Till slut hittar George prinsessan och får reda på sanningen - och äventyret mynnar ut i en kärlek, en lögn och en legend så långlivad att den levt vidare i mer än tusen år.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  George and the Dragon
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "George and the Dragon"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar