Titel:
Justin Bieber: Rise to Fame
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:06
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-07-29
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Justin Bieber: Rise to Fame:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Justin Bieber: Rise to Fame

Justin Bieber: Rise to Fame (2011)

Justin Biebers förvandling från kanadensisk småstadsgrabb till internationell superstjärna skedde nästan över en natt. Med sin enastående musikaliska talang, sitt oskuldsfulla utseende och lite hjälp från mamma blev han på kort tid en kändis på You Tube. När sedan managern Scooter Braun tog Justin under sina vingar och lyckades signa honom på Ushers skivbolag stod det klart att fenomenet "Bieber Fever" bara hade börjat. Idag gör Justin Bieber succé på världens konsertarenor med sina Top 40-hits och sitt vinnande leende. I filmen JUSTIN BIEBER: RISE TO FAME får vi inte bara en inblick i hans musikaliska liv, vi får dessutom följa honom i hans vardag och se hur han handskas med berömmelsen. Filmen är fullspäckad med aldrig tidigare visade filmklipp och intervjuer med Justin och tecknar en levande bild av tonårsidolen och popsensationen som erövrat både topplistorna och många unga kvinnors hjärtan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Justin Bieber: Rise to Fame
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Justin Bieber: Rise to Fame"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar