Titel:
Kapten Bontekoes gossar
Originaltitel:
The ship boys of Bontekoe
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:10
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-07-30
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Kapten Bontekoes gossar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kapten Bontekoes gossar

Kapten Bontekoes gossar (2007)

The ship boys of Bontekoe

14-årige Hajo drömmer om ett liv till sjöss. Hans pappa hade varit en högt ansedd sjöman som dog till havs under en svår storm. Men det avskräcker inte den unge Hajo från att vilja mönstra på och söka lyckan ute på det stora blå. Så när kapten Bontekoe dyker upp i staden för att rekrytera nya besättningsmedlemmar inför en seglats till Östindien tar Hajo chansen. Hans mamma försöker få honom på andra tankar, men det är lönlöst - hon tvingas inse att hennes son har sjön i blodet, precis som hennes bortgångne man hade. Hajo går ombord på skeppet tillsammans med sina trogna vänner Padde och Rolf. Det blir upptakten på ett makalöst, halsbrytande äventyr som kommer att förändra Hajos liv för alltid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kapten Bontekoes gossar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kapten Bontekoes gossar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar