Titel:
Eskil & Trinidad
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:43
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2013-10-28
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Eskil & Trinidad:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Eskil & Trinidad

Eskil & Trinidad (2013)

Eskil är 11 år och flyttar runt mellan kraftverken i övre Norrland med sin pappa Roger som lagar turbiner. Roger var en gång en jättebra ishockeymålvakt och det tycker han att Eskil också ska bli. Så Eskil har världens bästa målvaktsutrustning, men är världens sämsta målvakt. I år är det värre än vanligt, eftersom Eskils danska mamma, Mette, har flyttat hem till Danmark, så nu finns det ingen som kan blåsa på alla blåmärkena efter slagskotten. Eskil kommer till ett nytt ställe. Men just här träffar han två människor som ändrar allt! Tuffa underbara Mirja - hans nya klasskompis, som är så bra på att stå i mål men som inte får eftersom det inte finns nåt tjejlag här. Och så kvinnan Trinidad, en religiös särling som efter en turistresa till Trinidad kommit på att paradiset finns här på jorden, och i smyg bygger en båt att frakta sin församling till Västindien.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Eskil & Trinidad
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Eskil & Trinidad"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar