Titel:
I love One Direction
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:07
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2013-12-02
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera I love One Direction:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I love One Direction

I love One Direction (2013)

Den här videon innehåller allt och lite till om One Direction och Dig, eftersom du är en av deras fans. Här finns inga konserter eller spelningar. Är du ett riktigt fan då har du redan allt det där. Här finns heller inga intervjuer med mode designers, hår stylister eller andra "experter" som aldrig har träffat killarna. Här får du träffa killarna själva i unika, personliga intervjuer och deras fans från världens alla hörn, från England till USA, Japan till Australien, Canada till Europa. Och det bästa av allt, fansen delar med sig av sina personliga upplevelser, foton och videoinspelningar. Du får förklaringar på vad som har gjort Harry, Liam, Niall, Zayn och Louis till de beundransvärda artister de är för miljoner fans runt om i världen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I love One Direction
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I love One Direction"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar