Titel:
Wild Roses: Säsong 1 - Avsnitt 6
Originaltitel:
Wild Roses: Season 1 - Episode 6
Kategori:
Drama
Längd:
0:43
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2013-09-19
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Wild Roses: Säsong 1 - Avsnitt 6:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Wild Roses: Säsong 1 - Avsnitt 6

Wild Roses: Säsong 1 - Avsnitt 6 (2009)

Wild Roses: Season 1 - Episode 6

Det har gått två år sedan Maggie Henrys man dog, och mot alla odds har hon tillsammans med sina två döttrar Kate och Charlotte lyckats driva Rivercross-ranchen på egen hand. Det har varit en svår tid, men tack vare Kates framåtanda och näsa för affärer finns det hopp om en ljusare framtid. Dottern Lucy kommer hem igen och gamla sår rivs upp – hon är familjens svarta får, en frisinnad drömmare som lämnade ranchen för storstan i unga år. Den adopterade tonårsdottern Charlottes ständiga utbrott och Lucys återkomst gör att Maggie Henry har fullt sjå med att hålla samman familjen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Wild Roses: Säsong 1 - Avsnitt 6
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  9 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Wild Roses: Säsong 1 - Avsnitt 6"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar