Titel:
Hell on Wheels: Säsong 2 - Avsnitt 5
Originaltitel:
Hell on Wheels: Season 2 - Episode 5
Kategori:
Drama
Längd:
0:42
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-12-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hell on Wheels: Säsong 2 - Avsnitt 5:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hell on Wheels: Säsong 2 - Avsnitt 5

Hell on Wheels: Säsong 2 - Avsnitt 5 (2012)

Hell on Wheels: Season 2 - Episode 5

I den andra säsong av HELL ON WHEELS fortsätter berättelsen om Cullen Bohannons farliga resa västerut och hans strävan att lägga sitt oroliga förflutna bakom sig. Fokuserande på det resande sällskap som arbetar med byggandet av den transkontinentala järnvägen utforskar serien människans girighet och korruption i en konstant kamp om makt. Vi återser bland andra den befriade slaven Elam Ferguson som strävar efter äkta frihet i en värld full av fördomar, Thomas Durant, den giriga entreprenören som utnyttjar förändringens tid och The Swede, som försöker återvinna den makt han en gång hade.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hell on Wheels: Säsong 2 - Avsnitt 5
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hell on Wheels: Säsong 2 - Avsnitt 5"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar