Titel:
American Pie - Band Camp
Kategori:
Komedi
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2013-08-09
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera American Pie - Band Camp:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

American Pie - Band Camp

American Pie - Band Camp (2005)

Här kommer ännu en helfestlig bit av AMERICAN PIE - en av världens största komedisuccéer genom tiderna! I AMERICAN PIE PRESENTS: BAND CAMP, tvingas Stiflers yngre bror Matt spendera sommaren på ett redan illa beryktat musikläger där han ställer till ännu mer trassel med gömda kameror och heta lägerledare. Men när han blir förälskad i "bandkamraten" Elyse, utmynnar hans försök att lägga band på sig själv i en sanslös katastrof. Jims far (Eugene Levy) återvänder som excentrisk rådgivare och försöker hjälpa Stiflers bror att komma på rätt spår igen. Denna hjärtvärmande fortsättning på American Pie-serien är ett måste, fullspäckad med otroliga, helgalna scener, upptåg och gapskratt!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  American Pie - Band Camp
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "American Pie - Band Camp"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar