Titel:
Hope Springs
Originaltitel:
Hope Springs (2003)
Kategori:
Romantik
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2013-06-26
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Hope Springs:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hope Springs

Hope Springs (2003)

Hope Springs (2003)

En dag får den brittiske konstnären Colin Ware (Colin Firth) en bröllopsinbjudan. Den kommer från hans egen fästmö Vera (Minnie Driver) - som bestämt sig för att gifta sig med en annan man. Chockad och olycklig tar Colin sin tillflykt till ett litet motell i den amerikanska småstaden Hope Springs. Där tänker han försörja sig som porträttecknare och försöka glömma Vera. På motellet möter Colin den unga amerikanskan Mandy (Heather Graham), som får honom att komma över sina kärleksbekymmer. Colin förälskar sig i Mandy och har snart inte en tanke på sitt gamla ex - tills Vera en dag plötsligt dyker upp på motellet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hope Springs
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Hope Springs
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hope Springs"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar