Titel:
Nordvest
Kategori:
Action
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-08-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Nordvest:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nordvest

Nordvest (2013)

Casper bor på Nordvest i Köpenhamn tillsammans med sin mamma, lillebror och lillasyster. Han tjänar pengar på att sälja stöldgods till Jamal, en av gängledarna i kvarteret. Men hierarkierna skakas om när den organiserade brottsligheten, i form av Bjørn, flyttar in i kvarteret. Casper erbjuds ett jobb och ser snart möjligheten att stiga i graderna när han blir involverad i Bjørns affärer med droger och prostitution. När det spända läget mellan Bjørn och Jamal trappas upp förvandlas Caspers barndomskvarter till en regelrätt stridszon. Casper är nu fångad i en konflikt som hotar att krossa honom och hans familj.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nordvest
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nordvest"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar