Titel:
Morden i Sandhamn: I grunden utan skuld
Originaltitel:
Morden i Sandhamn
Kategori:
Crime
Längd:
2:09
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-03-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Morden i Sandhamn: I grunden utan skuld:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Morden i Sandhamn: I grunden utan skuld

Morden i Sandhamn: I grunden utan skuld (2013)

Morden i Sandhamn

Det är sommar och sol på Sandhamn, några barn leker kurragömma i skogen, plötsligt hörs ett skrik som skär igenom sommaridyllen. Ett av barnen har gjort ett makabert fynd; en förruttnad arm instoppad i en plastpåse. Kriminalinspektör Thomas Andreasson och hans kollega Mia Holmgren från Nackapolisen håller i utredningen och finner kopplingar till en 18-årig flicka som försvann året innan. De kartlägger hennes familj och vänskapskrets men ledtrådarna är få och grumliga. Snart försvinner ytterligare en ung tjej på ön och frågan är om det finns ett samband. Nora Linde blir tack vare sina goda kunskaper om Sandhamn en stor hjälp i utredningen. Både hon och Thomas överraskas av att Thomas före detta fru, Pernilla, plötsligt dyker upp. Hoppas hon att de kanske ska hitta tillbaka till varandra?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Morden i Sandhamn: I grunden utan skuld
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Morden i Sandhamn: I grunden utan skuld"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar