Titel:
El Medico
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:19
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-12-29
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera El Medico:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

El Medico

El Medico (2012)

Högt uppe i bergen bor Raynier, en ung doktor som nattetid byter cortison mot mikrofon och förvandlas till rapparen El Medico. In i hans liv träder plötsligt den kaxige producenten Michel som flytt Stockholm och nu vill göra honom till superstjärna, i sann "gangsta"-anda med skakande rumpor. Problemet är bara att detta är kommunismens Kuba! Det är inte bara en fråga om vad El Medicos bestämda mamma kommer att tycka, vad ska Fidel säga? Daniel Fridell (SÖKARNA, UNDER YTAN) jobbade i sex år med sin prisbelönta dokumentär. En otrolig men sann berättelse där hetsig pengajakt ställs mot idealistiska drömmar i en färgstark och rytmisk värld som ingen någonsin kommit lika nära!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  El Medico
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "El Medico"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar