Titel:
Baksmällan - Del III
Originaltitel:
The Hangover - Part III
Kategori:
Komedi
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2013-10-02
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Baksmällan - Del III:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Baksmällan - Del III

Baksmällan - Del III (2013)

The Hangover - Part III

Det har gått två år. Phil, Stu och Doug trivs med sina händelselösa liv hemma. Tatueringar har tagits bort med laser, register har raderats. Killarna har nästan återhämtat sig från sina roppe-kvällar i Las Vegas och från att ha kidnappats, blivit beskjutna och jagats av gangsters i Bangkok. Den ende Wolfpacksmedlemmen som inte är tillfreds är Alan. Fortfarande utan mål och mening, har han slutat med sin medicin och gett efter för sina naturliga impulser riktigt ordentligt - tills en personlig kris tvingar honom att vända sig till sina tre bästa vänner för hjälp. Det finns ingen svensexa och inget bröllop, så vad kan gå fel? Men när Wolfpackgänget befinner sig på vägen igen, vet man aldrig vad som kan hända. Det är det episka slutet på lång resa av förödelse och dåliga val, där killarna måste avsluta vad de har påbörjat genom att återvända dit allting började: Las Vegas. På ett eller annat sätt, så slutar allt här.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Baksmällan - Del III
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Baksmällan - Del III"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar