Titel:
Hyde Park on Hudson
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-02-11
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Hyde Park on Hudson:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hyde Park on Hudson

Hyde Park on Hudson (2012)

Det är en vacker helg sommaren 1939. På sin egendom Hyde Park i staten New York har president Franklin D. Roosevelt (Bill Murray) en fulltecknad agenda. Efter att ha lett Amerika genom den stora depressionen ska han snart förklara krig. Denna helg ska han dessutom agera värd för landets första brittiska statsbesök. Men bakom stängda dörrar är presidenten lika mänsklig som alla andra. När den unga kvinnan Daisy (Laura Linney) blir inbjuden till Hyde Park upptäcker hon snart att presidenten har ett gott öga till henne. Den helg som det engelska kungaparet vid sidan av Daisy tillbringar på Hyde Park kan mycket väl komma att utveckla historien.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hyde Park on Hudson
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hyde Park on Hudson"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar