Titel:
Lasse Stefanz Forever
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:55
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-03-31
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Lasse Stefanz Forever:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lasse Stefanz Forever

Lasse Stefanz Forever (2012)

I över 45 år har Lasse Stefanz varit kungar av den svenska dansbandstronen. De har fler guldskivor än de kan räkna och fler listettor än något annat dansband. De har rest jorden runt flera gånger om med sin turnébuss för att möta sin hängivna publik i Sverige, Norge och övriga Norden. Hur kommer det sig att Lasse Stefanz är så älskade och har hållit sig på toppen under så lång tid? Vad är deras hemlighet? I den här filmen har reportern och dansbandsexperten Thomas Deutgen skickats ut för att ta reda på detta. Vi träffar Lasse Stefanz på Bykrogen i Österlöv för att laga en trevlig middag tillsammans, under en magisk kväll med Allsång på Skansen, mötet med fansen i Hedesunda, hos Kalle Moraues i Orsa, första gången på Gröna Lunds stora scen samt ett kanongig i Norge. Lasse Stefanz har varit störst i över 45 år. Vi tror att de kommer att vara störst - forever!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lasse Stefanz Forever
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lasse Stefanz Forever"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar