Titel:
Now You See Me
Kategori:
Crime
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-05-12
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Now You See Me:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Now You See Me

Now You See Me (2013)

Den stora magigruppen The Four Horsemen, ledd av den karismatiske Michael Atlas, utför ett par högteknologiska magishower. De förbluffar publiken genom att först utföra ett bankrån på en annan kontinent och för att sedan ge publiken alla pengarna. FBI-agenten Dylan Hobbs är fast besluten att sätta fast magikerna, men att stoppa dem visar sig vara svårare än väntat. I desperation vänder han sig till den berömde magikern Thaddeus Bradley, som hävdar att bankrånet utfördes med hjälp av maskerade personer och videotricks. Dylan är dock övertygad om att magikerna måste ha en extern kontaktperson, och att hitta honom eller henne är nyckeln till att stoppa magikergängets brottsvåg.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Now You See Me
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Now You See Me"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar