Titel:
Kontoret: Säsong 2
Kategori:
Komedi
Längd:
3:38
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-08-22
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Kontoret: Säsong 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kontoret: Säsong 2

Kontoret: Säsong 2 (2012)

I den andra säsongen av komediserien KONTORET får vi återigen stifta bekantskap med Ove Sundberg som gör allt för att bli omtyckt av sin personal och framstå som en bra chef. Vid sin sida har han Viking som är kontorets bästa säljare, trots att han helt saknar social kompetens och sunt förnuft. Therese som tidigare arbetade i receptionen har blivit befordrad till säljare och ska gifta sig med Kenneth. Ny i receptionen är Joel, som hamnar i skottlinjen när Ove vill demonstrera sin egen fördomsfrihet. Talangjakt, internrevision, stora SKH-dagen och den årliga brännbollsmatchen är några andra inslag som kan leda till pinsamma och dråpliga ögonblick, i sann Ove Sundberg anda.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kontoret: Säsong 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  49 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kontoret: Säsong 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar