Titel:
Allt faller
Kategori:
Komedi
Längd:
3:38
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-08-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Allt faller:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Allt faller

Allt faller (2012)

Johan är i 45-års åldern och jobbar som komiker. Han varvar stand up med att medverka i olika panelhumorprogram samtidigt som han lägger sitt livspussel som ensamstående pappa. Johan måste också se till så att hans assistent Maiken har någonting att göra och att hans agent Tussan håller sig i skinnet. Men så dör Johans pappa och han hamnar på nya outforskade vägar. Han tvingas skämta och hålla fasaden uppe på jobbet, trots att han lider. Dessutom måste han hantera sin ofrivilliga relation med Jonas, en person som ska komma att spela en ganska stor roll i hans liv, och som han inte har den minsta lust att lära känna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Allt faller
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  49 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Allt faller"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar