Titel:
Dolphins
Kategori:
Action
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-10-31
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Dolphins:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dolphins

Dolphins (2007)

Brent Black lever ett hårt liv i Brightons ruffigaste kvarter. Hans största passion är bilar, en passion som leder till oväntade problem och missöden. Brent har en gammal Ford Capri som han det senaste året spenderat varje ledig stund med att fixa. Han har nu den snabbaste och fräckaste Caprin i landet och är ledare för det coolaste racing-gänget i Brighton. Det är hans liv. Hans värld. Men, en vecka i början av vintern vänds hans liv plötsligt upp och ner. Ett snobbigt racing-gäng från London dyker upp och ger dem en dödlig utmaning. Brighton-gängets heder står på spel och Brent har bara en vecka på sig att rädda den. Men detta är ingen vanlig vecka. Brents garage brinner upp, hans bil förstörs och han blir kär i Ophelia James, en vacker punkprinsessa från överklassen och andra sidan stan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dolphins
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dolphins"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar