Titel:
An Empress and the Warriors
Kategori:
Action
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2013-11-02
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera An Empress and the Warriors:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

An Empress and the Warriors

An Empress and the Warriors (2008)

Filmen utspelar sig i det forna Kina, då oräkneliga kungariken stred för att vinna överhöghet. Prinsessan Feier (Kelly Chen) tvingas bestiga tronen när hennes far dödas i strid. Tillsammans med sin lojala general Xuehu (Donnie Yen) kämpar Feier för att försvara kungariket mot fienden. Hennes ärelystna kusin Wu Ba (Guo Xiaodong) vill få bort henne från tronen och sänder ut lönnmördare för att döda henne. Men den mystiske främlingen Duan Lan-Quan (Leon Lai) räddar henne och erbjuder henne en chans till kärlek och ett annat liv. Med sitt kungarikes öde i händerna tvingas nu Feier att välja mellan sin plikt och sina drömmar.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  An Empress and the Warriors
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "An Empress and the Warriors"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar