Titel:
Boston Vendetta
Kategori:
Crime
Längd:
1:52
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2013-10-29
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Boston Vendetta:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Boston Vendetta

Boston Vendetta (2004)

Bröderna står på olika sidor om lagen men drömmen om hämnd binder dem samman i denna intensiva thriller med Daniel Baldwin och John Novak i huvudrollerna. Deras föräldrar kom till Boston i hopp om den "amerikanska drömmen". Efter att ha bevittnat det brutala mordet på sin pappa drömde de irländska bröderna Phelan om hämnd när de växte upp. Sean (Baldwin) har tillbringat många år bakom galler och ryktas i den undre världen som den som ska bli irländska maffians nya ledare. Thomas (Novak) har studerat hårt för att bli advokat. En kollision mellan polis, rivaliserande gangsterbossar och bröderna är oundviklig, och gränsen mellan lag och ordning och organiserad brottslighet börjar suddas ut.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Boston Vendetta
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Boston Vendetta"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar