Titel:
Mussolini and I - Avsnitt 2
Originaltitel:
Mussolini and I - Part 2
Kategori:
Drama
Längd:
1:01
Utgivningsår:
1985
Publicerad:
2013-12-09
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Mussolini and I - Avsnitt 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mussolini and I - Avsnitt 2

Mussolini and I - Avsnitt 2 (1985)

Mussolini and I - Part 2

Mussolini and I är en gripande miniserie i fyra delar om Italiens diktator Benito Mussolinis (Bob Hoskins) turbulenta liv och död. Hand lingen utspelar sig i ett krigshärjat Italien och skildrar Mussolinis motstridiga känslor för sin svärson greve Galeazzo Ciano (Oscarbelönade Anthony Hopkins), vars nazistfientliga inställ ning försatte både honom själv, hans familj och "Il Duce" i stor fara. Oscarbelönade Susan Sarandon spelar Edda, Mussolinis bortskämda men passionerade dotter, som slits mellan känslorna för sin man och kärleken till sin far. Mussolini utsätts för stora påtryckningar både av sina rådgivare och av Hitler, som vill att han ska göra sig av med den upproriske greve Ciano. Till slut ger han efter för trycket och utfärdar en order om att arrestera sin egen svärson för högförräderi. Men Edda har lagt beslag på Cianos dagböcker, som innehåller komprometterande uppgifter om Mussolini och hans fascistregim.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mussolini and I - Avsnitt 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  9 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mussolini and I - Avsnitt 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar