Titel:
Bon Appétit
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-01-11
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bon Appétit:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bon Appétit

Bon Appétit (2012)

Hortense Laborie driver ett litet framgångsrikt värdshus i den lilla staden Périgord när hon en dag får ett oväntat erbjudande hon inte kan tacka nej till. Hon har handplockats via rekommendationer för att bli den franske presidentens personliga kock och kastas direkt in i hetluften i Elyséepalatsets kök. Hennes rättframma sätt och helt nya approach vid spisen retar machokockarna i palatsets storkök och de gör vad de kan för att hon ska misslyckas. Hortenses arbete blir inte lättare av att hon inte får veta vad presidenten önskar för mat. Hon bestämmer sig för att söka upp presidenten och få ett svar. Hortense var den första kvinnliga kocken i Elyséepalatset, och med sin passion för det franska köket vann hon presidentens hjärta. Baserad på en sann historia.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bon Appétit
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bon Appétit"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar