Titel:
Johan Glans - World Tour of Skandinavien
Kategori:
Komedi
Längd:
1:06
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2013-12-21
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Johan Glans - World Tour of Skandinavien:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Glans - World Tour of Skandinavien

Johan Glans - World Tour of Skandinavien (2013)

Äntligen är den här: Den efterlängtade uppföljaren till succéföreställningen WORLD TOUR OF SKÅNE! Efter ett par framgångsrika år som skådespelare i olika film-, TV- och teaterproduktioner återvände Johan Glans till platsen där han trivs som allra bäst - standupcomedyscenen. Som namnet antyder gick WORLD TOUR OF SKANDINAVIEN utanför Sveriges gränser. Turnén inleddes i Norge och fortsatte sedan till Finland, Danmark och Island innan den anlände till Sverige. Därefter blev det 90 föreställningar runt om i landet i en turné som pågick under ett halvår, över 90 000 personer såg föreställningen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Glans - World Tour of Skandinavien
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Glans - World Tour of Skandinavien"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar