Titel:
Fjällbackamorden: Ljusets drottning
Kategori:
Thriller
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-05-19
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Fjällbackamorden: Ljusets drottning:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fjällbackamorden: Ljusets drottning

Fjällbackamorden: Ljusets drottning (2013)

En kvinna i vitt lucialinne springer gråtande över isen. Hon kastar sig i det öppna mörka vattnet och försvinner. Det är den 13 december och många av Fjällbackas invånare går till kyrkan för att fira Lucia. Men Lucian är försvunnen. Erica kan inte hejda sig och börjar undersöka vad som har hänt. Det förflutna hinner ikapp nutiden i samma takt som Erica upptäcker en hemlig kärleksaffär och en man som vill hämnas. FJÄLLBACKAMORDEN: LJUSETS DROTTNING är den fjärde filmen i filmserien baserad på karaktärerna i Camilla Läckbergs framgångsrika bokserie om det lilla västkustsamhället Fjällbacka.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fjällbackamorden: Ljusets drottning
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fjällbackamorden: Ljusets drottning"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar