Titel:
Längtans blåa blomma - Avsnitt 2
Kategori:
Drama
Längd:
0:53
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2013-09-04
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Längtans blåa blomma - Avsnitt 2:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Längtans blåa blomma - Avsnitt 2

Längtans blåa blomma - Avsnitt 2 (1998)

Änkan Ulrika och handelsmannen Gustav har svårt att hålla rätt på den egensinniga sladdsystern Betty, som drömmer om den stora kärleken och får allt svårare att dölja för systern och brodern vad hon känner för adelsmannen Claes Ekencrona.När Claes Ekencrona skickas till fronten i Finland lämnas Betty ensam med de båda slag som drabbat henne: vetskapen om att hon är oäkta och dessutom gravid med Ekencronas barn.I sin ensamhet och längtan efter Claes drömmer Betty om att äntligen bli hans hustru. Lyckligt ovetande om hans föräldrars motstånd - eller det faktum att Claes nåtts av rykten om att hon är Abraham Schöndorffs älskarinna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Längtans blåa blomma - Avsnitt 2
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Längtans blåa blomma - Avsnitt 2"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar