Titel:
High Chaparral: Säsong 1 - Avsnitt 28
Originaltitel:
High Chaparral: Season 1 - Episode 28
Kategori:
Western
Längd:
0:48
Utgivningsår:
1967
Publicerad:
2013-09-19
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera High Chaparral: Säsong 1 - Avsnitt 28:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

High Chaparral: Säsong 1 - Avsnitt 28

High Chaparral: Säsong 1 - Avsnitt 28 (1967)

High Chaparral: Season 1 - Episode 28

Den här klassiska västernserien berättar den fängslande historien om familjen Cannon och dess överhuvud ”Big” John Cannon, en ihärdig boskapsuppfödare som driver ranchen High Chaparral i Arizonas karga ökenlandskap. Sedan hans fru dödas av Apache-indianer blir John tvungen att ensam ta hand om sin son Billy Blue och sin oberäknelige bror Buck. För att säkra grannsämjan gifter han om sig med Victoria, en aristokratisk skönhet från Mexico och dotter till den rika ranchägaren Don Sebastian Montoya. För att skydda henne följer hennes bror Manolito med. Den första tiden tillsammans blir svår och full av sammandrabbningar, men den gemensamma kampen mot elementen, blodtörstiga indianer och fredlösa ”desperados” gör att den nya familjen sakta men säkert svetsas samman.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  High Chaparral: Säsong 1 - Avsnitt 28
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  9 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "High Chaparral: Säsong 1 - Avsnitt 28"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar