Titel:
Pacific Rim
Kategori:
Sci-Fi
Längd:
2:05
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2013-12-04
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Pacific Rim:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pacific Rim

Pacific Rim (2013)

Det började med att enorma monster plötsligt kom som från ingenstans och plågade mänskligheten med härjningar, som kostade miljontals människoliv och hotade utarma jordens resurser. För att stoppa dessa Kaijus började världens nationer att bygga jättelika robotar, Jaegers, som med mänskliga piloter bekämpar monstren med en kombination av råstyrka och intuition. Men inte ens en armé av Jaegers kan stå emot de skoningslösa Kaijus. Kriget är nästan förlorat när man sätter sitt sista hopp till en skrotad Jaeger som måste styras av en pensionerad pilot och en ung rekryt. Människans tid på jorden verkar närma sig slutet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Pacific Rim
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Pacific Rim"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar