Titel:
A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
Kategori:
Komedi
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-01-06
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III

A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III (2012)

Charles Swan III har allt. Han är en framgångsrik grafisk formgivare med hög kändisfaktor, pengar och en oslagbar charm som gjort honom oemotståndlig hos det motsatta könet. Vid 45 års ålder känner han att han hittat kvinnan i sitt liv; Ivana, en slående men samtidigt förvirrad skönhet. När hon plötsligt gör slut faller Charlies liv i spillror och han sjunker ned i en spiral av tvekan, förvirring och reflektioner. Med yrande fantasier om sina många misslyckade romanser ger sig Charlie ut på den hårda vägen mot självförverkligande och tanken på ett liv utan Ivana.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar