Titel:
Mitt liv med Liberace
Originaltitel:
Behind the Candelabra
Kategori:
Drama
Längd:
1:53
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-03-31
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Mitt liv med Liberace:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mitt liv med Liberace

Mitt liv med Liberace (2013)

Behind the Candelabra

MITT LIV MED LIBERACE är baserad på Scott Thorsons självbiografiska roman om hans hemliga förhållande med den världsberömde pianisten Liberace. Långt före Elvis, Elton John, Madonna och Lady Gaga fanns Liberace: en virtuos pianist, skandalös underhållare och bombastisk scenkonstnär och TV-stjärna. Hans extravaganta stil och spektakulära scenframträdanden gjorde honom till en världsberömd artist med en trogen fanskara under hela hans 40-åriga karriär. Liberace levde ett utsvävande liv och omfamnade en livsstil av överskott både på och utanför scenen. Sommaren 1977 klev den snygga och betydligt yngre Scott Thorson in i hans loge och olikheter och åldersskillnader till trots blev det början på ett hemligt kärleksförhållande som varade i fem år.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mitt liv med Liberace
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mitt liv med Liberace"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar