Titel:
Antimafia Squad - Avsnitt 1
Originaltitel:
Antimafia Squad - Episode 1
Kategori:
Crime
Längd:
1:44
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2014-04-14
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Antimafia Squad - Avsnitt 1:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Antimafia Squad - Avsnitt 1

Antimafia Squad - Avsnitt 1 (2009)

Antimafia Squad - Episode 1

Efter arresteringen av den sista gudfadern är dagens Palermo fångat i ett dolt krig om ledarskapet över Cosa Nostra. Vi möter två kvinnor och förhållandet som binder dem samman. Den ena är Rosy Abate, medlem i en av de äldsta kriminella klanerna, som återvänder till Palermo för att gifta sig. Den andra är vice polischef Claudia Mares som kallas in till en speciell antimaffiastyrka. Efter att antimaffiastyrkans ledare mördas brutalt börjar teamet sakta förstå dynamiken i maffiafamiljerna. Det är inte längre små skrynkliga meddelanden som byter händer utan telefonavlyssning, krypterade meddelanden, satelliter och sofistikerad spionteknologi. Det är ett långt krig och faran kan även komma inifrån.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Antimafia Squad - Avsnitt 1
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Antimafia Squad - Avsnitt 1"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar