Titel:
Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-02-25
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Maria Wern - Drömmen förde dig vilse:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Maria Wern - Drömmen förde dig vilse

Maria Wern - Drömmen förde dig vilse (2012)

Efter att ha ingripit vid ett slagsmål och då själv blivit misshandlad, tar Maria Wern sig an utredningen kring en kvinna som blivit mördad alldeles i närheten av den plats där Maria brutalt slogs ner. Motiven pendlar mellan hämnd för otrohet och hatbrott mot homosexuella, och när morden blivit fler frustreras Maria av grannar och vittnen som in i det längsta undviker att berätta vad de sett. När det slutligen visar sig att samtliga mordoffer varit patienter till rättsläkaren Erikas nya pojkvän, psykologen Anders, fattar Maria misstankar mot honom. Men det är något som inte stämmer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Maria Wern - Drömmen förde dig vilse"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar