Titel:
Maria Wern - Först när givaren är död
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-03-11
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Maria Wern - Först när givaren är död:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Maria Wern - Först när givaren är död

Maria Wern - Först när givaren är död (2012)

Mitt under upptakten till Medeltidsveckan i Visby inträffar en mordbrand där sjuttioåriga Frida antas ha omkommit i lågorna. När sedan ytterligare mord äger rum, leder spåren Maria Wern och poliskollegorna till en pittoresk sommarstugeby där alla känner alla - och där fyndet av flera dokument med latinska texter och svårbegripliga ritningar får polisen att oroa sig för att dåden faktiskt har att göra med själva medeltidsfirandet. Snart står det klar att kvinnan man trott omkom i branden i själva verket lever och har hållit sig undan - allt medan hon smider förgörande planer som ska verkställas under folkfesten i Visby.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Maria Wern - Först när givaren är död
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Maria Wern - Först när givaren är död"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar