Titel:
Hur många kramar finns det i världen?
Kategori:
Komedi
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-03-16
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hur många kramar finns det i världen?:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hur många kramar finns det i världen?

Hur många kramar finns det i världen? (2013)

HUR MÅNGA KRAMAR FINNS DET I VÄRLDEN är en romantisk dramakomedi om den framgångsrike New York baserade reklamfilmsfotografen Max, som genom åren både blivit bitter, elak och ensam. Peter, hans gamla barndomsvän som han inte haft kontakt med på trettio år ringer helt oväntat och vill att Max ska komma till Sverige och hjälpa honom med en film om Peters dotters utvecklingsstörda vänner. Max som nu ser sin chans att återfå kontakten med barndomsvännen Peter och kanske till och med återfå livsgnistan säger i ett svagt ögonblick ja till att komma till Sverige. Det som från början såg ut som ett enkelt uppdrag visar sig dock vara mycket mer komplicerat än vad Max någonsin kunnat föreställa sig. HUR MÅNGA KRAMAR FINNS DET I VÄRLDEN är en romantisk dramakomedi med gripande och humoristiska inslag. Filmens intervjuinslag med de utvecklingsstörda är deras egna livserfarenheter och utgör ett dokumentärt inslag i berättelsen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hur många kramar finns det i världen?
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hur många kramar finns det i världen?"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar