Titel:
I ditt huvud
Kategori:
Komedi
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-04-07
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera I ditt huvud:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I ditt huvud

I ditt huvud (2012)

Henrik Fexeus föddes till en helt ovetandes värld 1971. Redan som liten var han besvärlig och inte som andra barn. Ungefär samtidigt som han började grundskolan väcktes ett intresse för trolleri, vilket förvandlade skolåren till en prövande period. Inte så mycket för Henrik som för hans kamrater. I de hormonstinna tonåren insåg Henrik att trolleri egentligen är en form av omedveten påverkan och försök att styra vad andra människor tror och hur de handlar. Intresset för hur vi påverkar varandra fortsatte. Henrik har studerat kommunikativa och mentala tekniker som NLP, hypnos, skådespeleri och psykologi, samt analyserat påverkan genom media, reklam, propaganda och memetik. Det är dock på scen som Henrik verkligen kommer till sin rätt: med sin egensinniga mix av rackarspel och genuina tekniker är han en unik underhållare, en psykologisk illusionist som drar utsålda hus.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I ditt huvud
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I ditt huvud"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar