Titel:
Fjällbackamorden: Vänner för livet
Kategori:
Crime
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-06-02
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Fjällbackamorden: Vänner för livet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fjällbackamorden: Vänner för livet

Fjällbackamorden: Vänner för livet (2013)

När Erica var 13 år såg hon sin bästa vän Peter kliva på en buss och försvinna ur hennes liv för alltid. Någonstans innerst inne har Erica inte släppt Peter och hans försvinnande. När hon nu börjar skriva en ny historia undersöker hon händelserna som ledde till Peters försvinnande. Aldrig hade hon kunnat ana vilka mörka hemligheter hon skulle hitta, och att det skulle vara fara för hennes och andras liv idag. FÄLLBACKAMORDEN: VÄNNER FÖR LIVET är den femte filmen i filmserien baserad på karaktärerna i Camilla Läckbergs framgångsrika bokserie om det lilla västkustsamhället Fjällbacka.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fjällbackamorden: Vänner för livet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fjällbackamorden: Vänner för livet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar