Titel:
Fjällbackamorden: I betraktarens öga
Originaltitel:
I betraktarens öga
Kategori:
Crime
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-06-16
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)



Kommentera Fjällbackamorden: I betraktarens öga:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Fjällbackamorden: I betraktarens öga

Fjällbackamorden: I betraktarens öga (2013)

I betraktarens öga

Ericas syster Anna är på besök samtidigt som TV-programmet "Antik i Kubik" spelar in ett avsnitt på slottet i Fjällbacka. Under förberedelserna inför TV-programmet hittar Anna en väninna medvetslös och inlåst i sin bil. Dagen efter hittas en man mördad på slottet, och den tavla som mannen hade med sig för att visa i TV-programmet hittas bland Annas tillhörigheter. Plötsligt är Ericas syster misstänkt för mord och Erica gör allt för att bevisa att hennes oskuld. FJÄLLBACKAMORDEN - I BETRAKTARENS ÖGA är den sjätte filmen i filmserien baserad på karaktärerna i Camilla Läckbergs framgångsrika bokserie om det lilla västkustsamhället Fjällbacka.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Fjällbackamorden: I betraktarens öga
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb




Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Fjällbackamorden: I betraktarens öga"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.



Skriv en kommentar