Titel:
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:49
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-04-28
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann

Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann (2013)

Allan Karlsson (Robert Gustafsson) hamnar efter ett långt och händelserikt liv på ålderdomshem där man förbereder firandet av hans hundraårsdag. Men Allan som inte är intresserad av något firande smiter istället ut genom fönstret och hamnar mitt i ett äventyr där ett kriminellt gäng, en väska full av pengar, en elefant och en inkompetent polis är inblandade. För de flesta hade detta förmodligen varit livets största äventyr, men för Allan som har en minst sagt explosiv bakgrund och spelat en nyckelroll i några av historiens viktigaste händelser är det ungefär som vanligt. För Allan är det helt enkelt så att "det är som det är" och bara han får en sup då och då så får det "bli som det blir"!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash visa trailer

    39 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar